Известие

Collapse
No announcement yet.

малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко помощ

значи карам си и немам никъкви проблеми реже се яко колата но некой път почва да ми "дудня" оборотите са си на 1000 като сам на место без да давам гас но като натисна да я форсирам малко поприбъква и тогава се изреже,и понамирисва на гориво от зад,казаха ми че е свещ или кабели на свещи,но си се оправя и сама и пак некой път го прави.кат си настъпя педала си се форсира яко,но без гас като че ли на 3 цилиндъра работи.и на мен ми се вижда че е свещ.дайте мнение. колата е alfa romeo 1.4i TS 16v

Колега,отдавна не бях чувал обяснение на проблем с толкова неясни думи за мен.
    Както и да е, колата ти е за сервиз. Ориентирай е в темата със сервизите към кого да се обърнеш, или сподели от кой град си за да може евентуално някой да те насочи.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Aко от написаното съм разбрал нещо .. може би имаш същия проблем , който имах аз в началото на годината .. Но благодарение на Novachev , който с още един колега от Бургас, на една от срещите ми "разглобиха" колата за отрицатело време и се оказа че имам 1 изгоряла бубина и 2 лули за смяна ..Сега когато спра на светофар колата ми не тресе,а и в интерес на истината малко ми падна разхода и започна да се "стряска" повече .
      145 ,1.6 TS

Comment

и при мене проблема беше същия като на колегата Devoted.отиди на сервиз

Comment

Working...
        X